За продажба Строителен терен, Tulum, Tulum, Мексико, carr. chetumal benito juarez km 251

За продажба - Cod. 28560

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Bahia Principe Residences & Golf предлага възможност да живеят в развития, намиращи се в най-привилегированите на Карибите, където Bahia Principe Hotels & Resorts, са вече инсталирани, и чиято инфраструктура и услуги ще се възползват жителите на тези луксозни развитието на недвижими имоти.

Собствениците на Bahia Principe Riviera Maya Жилищна Golf ще имат достъп до други услуги в кратко разстояние от проекта, обхващаща всички трябва да се насладите на една уникална и приятен престой в тяхното жилище.

УЧИЛИЩА Има няколко възможности за избор на училища наблизо: Puerto Aventuras образователен център, който предлага детска градина до гимназия, напълно двуезично училище или различни опции в Плая дел Кармен, като Tepeyac институт, също двуезичен и признат за първи клас в Мексико.

БОЛНИЦА В близката болница до Bahia Principe Жилищно и Golf е Hospiten в Плая дел Кармен само на 20 минути, като се има предвид, че тази верига предлага 24 часа медицинско обслужване в "Hacienda доня Исабел", за всички спешни грижи.

МАРИНА: Само на 15 минути път ще намерите красива марина, наречена "Пуерто Aventuras" място на отдих и спорт, където те могат да имат достъп до всички услуги на първи клас Марина може да предложи.

Riviera Maya Golf Club е впечатляваща архитектура дизайн, където известният Робърт Трент Джоунс II генерира синергия между нашите 27 дупки, голф игрище с прекрасна джунглата на маите, естествени езера и Cenotes.

Всички собственици имат пряк достъп до атрактивни отстъпки за всички услуги, предоставяни. Каним ви възможност да прекарат един незабравим ден в нашите офиси в Ривиера Мая Golf Club.

В основата на проекта, ще намерите нашата величествена сграда на клуба с широка гама от услуги, за да направи още по-приятно посещението ви с най-високите стандарти за лукс, комфорт и качество. Услуги, които правят от него, голф клуб в първа класа в Мексико, винаги търсят най-голямо удовлетворение на всички любители на голфа, голф игрището има храни и напитки услуги се насладите на нашите кулинарни предложения, голф колички са оборудвани с най-новите технологии, включващи GPS, лесен за използване за изчисляване на разстоянията, на полувремето, и да поиска допълнителни услуги по време на игра.

В клуба ще намерите ресторант с прекрасна гледка към голф игрището, социалната сфера е идеална за релаксация след игра на голф, на бара с голямо разнообразие от коктейли, приготвени с местни плодове и наем нашия първи клас Callaway оборудване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB